Instal·lacions

El rocòdrom és la zona principal de Boulder Indoor. La nau de 720 m2, ubicada al polígon Activa Parck de Lleida, consta d’una superfície escalable de 600 m2 compresa per:

  • Zona de boulder.
  • Zona de corda.
  • Zona infantil.
  • Zona MoonBoard i Campus.
  • Zona Fitness.

A més a més tot el centre està climatitzat.

Zona Boulder

Consta d’un desplom principal a 45º de més de 7 m, i unes estructures de 4,5 m d’alçada amb gran varietat de formes i desploms amb més de 370m2 escalables, protegides amb matalassos lleva-pors homologats de 30 cm de gruix per garantir la seguretat.

Els blocs estan graduats pels diferents graus de dificultat i diferenciats entre ells per colors, aquests, es modifiquen cada setmana per oferir blocs nous i de tots els nivells continuament.

Al centre de la sala hi ha un monòlit amb una superfície total de 75m2 i de 4m d’alçada per practicar ‘mantels’, consta d’un sostre, d’una cara còncava, una de convexa i una paret a 15º de desplom.

MoonBoard abatible a 25º i 40º i Campus de 5 m amb una taula de sistema i diferents multipreses. 

 

Zona de Corda

Per fí pots entrenar l’escalada esportiva indoor a Lleida. Boulder Indoor és el primer centre d’escalada a Lleida que t’ofereix aquesta possibilitat. Compta amb unes estructures d’11m d’alçada i  19 reunions, amb 40 vies dissenyades per a tots els nivells, les quals es modifiquen periòdicament, per oferir varietat de moviments. Consta d’una zona vertical per a iniciació i un gran desplom per als més atrevits. Tota la zona compta amb matalassos lleva-pors per evitar el contacte directe al terra.

Zona Infantil

Especialment dissenyada per als més menuts. Compta amb 70m2 de superfície escalable, on es combina escalada amb corda i boulder. Tota la zona està equipada amb matalassos lleva-pors, per garantir la màxima seguretat. És el lloc ideal per celebrar festes d’aniversari, on l’equip de Boulder Indoor us prepararem un circuit d’activitats i farem del teu dia, el més especial.

Zona Infantil Boulder Indoor

 

Zona Fitness

Posem a la teva disposició una sala de musculació amb aparells, amb zona ‘CrossArea’ on podràs fer entrenament funcional i complementar la musculatura de tot el cos; Zona ‘Cardio’ que compta amb bicicletes de spinning, cintes de correr i elíptica amb conexió a Internet (Youtube, Netflix, TV…), i un petit espai per fer estiraments.