Serveis

Recepció

Recepció.

Una amplia recepció on tens a la teva disposició la premsa diària local i nacional, així com ressenyes d’escalada. Et facilitarem tota la informació que necessitis sobre les nostres instal·lacions. Pregunta’ns les tarifes i horaris d’activitats. Disposem d’una petita botiga, on pots trobar tot el necessàri en el món de l’escalada, des de consumibles fins a equipament específic.

 

Cafeteria

Boulder Indoor ofereix servei de cafeteria als seus clients. Tenim diversitat de refrescos, una varietat de tès, sucs de taronja natural, peces de fruita, així com entrepans freds i mixtes, bolleria i snaks varis. El cafè d’alta qualitat, compta amb el segell de comerç just (Fairtrade) que dona suport als petits productors i treballadors de països en via de desenvolupament. Més informació a la seva pàgina web: Comerç Just – Fairtrade

Cafè comerç just - Boulder Indoor

   
Vestuari Boulder Indoor          
Vestuaris

Posem a la teva disposició vestuaris amplis i climatitzats, on poder relaxar-te amb una bona dutxa calenta i quedar-te com a nou. Estan equipats amb taquilles de rotació i candau de seguretat, per a que puguis guardar la bossa i els objectes personals. Si no tens candau, a recepció en pots adquirir un amb un diseny ideal per l’ocasió. A més, posem a la vostra disposició taquilles privades, on podeu guardar de forma permanent els peus de gat, xampú i altres objectes personals.  

Lloguer de material

Perqué iniciar-te a l’escalada no sigui una excusa! A Boulder Indoor pensem en tu, per això possem a la teva disposició material de lloguer de totes les talles per a tots els públics des dels més menuts, fins als més grans; Peus de gat, arnésos, cascs.

Aparcament gratuït

Disposem d’aparcament gratuït per als socis, amb més de 20 places disponibles.

Lloguer material Boulder Indoor