Benvinguts al Blog de Boulder Indoor.

Panoramica

Benvinguts al Blog de Boulder Indoor, 

Boulder Indoor és una empresa del sector de serveis esportius, que aposta pels hàbits de vida saludable de la societat.

Neix de la necessitat real del col·lectiu d’escaladors de la nostra terra de disposar d’unes instal·lacions ben condicionades per la pràctica i l’entrenament d’aquest esport, ja que actualment no existien. Lleida gaudeix de les millors zones del món i es considerada l’epicentre de l’escalada, on anualment es desplacen milers d’escaladors en períodes de vacances per practicar-la.

Per tot l’anterior, i la necessitat de promocionar i fomentar l’escalada, es pretén crear la sala d’escalada de referència a la província, on poder iniciar-s’hi i entrenar de forma específica, oferint unes instal·lacions molt àmplies i segures, un seguit de vies graduades per tal que els clients puguin valorar les seves millores, cursos d’iniciació i un centre de tecnificació d’escalada d’alt rendiment.

A més a més disposa de serveis diversos com cafeteria, tenda de material, zona d’escalfament i de fitness, zona d’informació i ressenyes d’escalada i zona per a nens.

Es pretén crear un ambient de caire social, on els escaladors es puguin trobar i reunir per decidir què fer el cap de setmana, planificar rutes i excursions. A més volem ser l’enllaç amb els turistes i facilitar-los tots els serveis que necessitin per fer la seva estància més agradable.

L’establiment consta de 720m2 de superfície i més de 600m2 escalables, dividits en cinc zones:

– La zona de corda (escalada esportiva) està formada per unes estructures de 20 metres d’ample per 11 metres d’alçada, amb un total de 19 reunions, que permeten escalar simultàniament i de manera còmoda a més de 10 escaladors. A més la zona està protegida amb matalassos lleva-pors per evitar el contacte directe al terra.

– La zona de boulder (escalada en bloc) està formada per estructures de 35 metres d’amplada i 4,5 metres d’alt, a més compta d’un monòlit central que li suma 20 metres lineals més i que és el complement ideal per practicar ‘mantels’. També compta amb Multipreses, Campus i una Taula de Sistema de cinc metres d’amplada per quatre i mig d’alt, perfecte per fer entrenament específic de dits. Tota la zona està protegida amb matalassos lleva-pors homologats de 30 cm de gruix per garantir la màxima seguretat.

– La zona fitness pretén oferir al soci un complement adicional, per tal de compensar tots els músculs del cos. Està formada per màquines de pes lliure, barres de dominades i de cintes per entrenar amb suspensió (‘suspension training’ o també conegut com TRX).

– La zona infantil compta tant de boulder com de zona de corda, i està especialment dissenyada per als més petits i ambientat amb la Seu Vella i un goril·la gegant de fons. És l’espai ideal per fer activitats extraescolars d’escalada i celebrar festes d’aniversari. Tota la zona està protegida, també, amb matalassos lleva-pors per garantir la màxima seguretat.

– A la zona chill out pots consultar ressenyes i tot tipus de revistes d’escalada, o simplement descansar una estona mirant com escalen els demés.

 

A Boulder Indoor pensem en tu i la teva seguretat, i som l’únic centre que compta amb un Tècnic esportiu en escalada (T2) i per tant l’únic que té les competències per poder oferir cursos d’escalada. Cursos que van des de la iniciació al rocòdrom, on l’alumne adquirirà les aptituds bàsiques per escalar de manera independent i segura dins les nostres instal·lacions, fins cursos de perfeccionament per practicar-la en el medi natural. A més oferim classes dirigides que combinen l’escalada amb el fitness i entrenaments personals.

 

 [shareaholic app=»share_buttons» id=»7691374″]