Casals d’estiu

Ja tenim aquí el Casal d’estiu 2018 !

Els casals d’estiu de Boulder Indoor ofereixen als infants la possibilitat de realitzar activitats de lleure amb l’escalada com a eix principal. Tanmateix s’hi proposen altres activitats complementàries i alternatives per tal d’oferir la major varietat d’experiències possibles així com una àmplia gamma d’aprenentatges.

Des de Boulder Indoor i mitjançant el Casal d’Estiu 2017 volem donar a conèixer i potenciar l’escalada a Lleida entre els més petits, i creiem que la millor forma de fer-ho és donant-los la oportunitat de gaudir de les meravelles del nostre esport. Però no sols es tracta de divertir-se, per nosaltres també és important educar-los en valors i fer-los créixer com a persones. La capacitat de superació, l’esperit d’esforç i la constància son només alguns dels valors que s’hi treballen juntament amb altres aspectes com l’atenció, la concentració, el treball en equip, la superació de reptes, la presa de decisions i un llarg etcètera.

Els motius per a practicar l’escalada son infinits. No sols es divertida i s’hi treballen una àmplia amalgama de valors i aspectes psicològics, també comporta uns beneficis importantíssims per a la motricitat, especialment en les primeres etapes de desenvolupament, doncs la seva pràctica procura uns moviments, sensacions i destreses impossibles d’assolir per un altre mitjà. El coneixement del propi cos, el control postural, l’equilibri, la multilateralitat i la coordinació en general s’hi veuen molt potenciats gràcies a les particularitats del “món vertical”, així com els nivells de força en totes les seves manifestacions, la flexibilitat, la resistència i la velocitat.

Mitjançant les activitats proposades als casals d’estiu des de Boulder Indoor volem que els vostres fills i filles puguin experimentar tot aquest ventall de possibilitats, sense oblidar-nos tampoc dels valors de l’esport, potenciant un estil de vida saludable amb l’activitat física com a motor principal.

Les instal·lacions de què disposem ens converteixen en una opció única per a la pràctica de l’escalada interior a la nostra ciutat, en un entorn estable i controlat. Boulder Indoor ofereix als vostres fills i filles la possibilitat de practicar aquest esport d’una forma segura i divertida, amb l’acompanyament dels nostres monitors i monitores titulats i especialitzats en el tracte amb infants.

 

Els casals s’estructuren en tres torns repartits en cinc setmanes:

– Primer torn:

  • Setmana 1 – Del 25 de Juny al 29 de Juny

            – Segon torn:

  • Setmana 1 – Del 2 al 6 de Juliol
  • Setmana 2 – Del 9 al 13 de Juliol

            – Tercer torn:

  • Setmana 1 – Del 16 al 20 de Juliol

Setmana 2 – Del 23 al 27 de Juliol

Inscripció: Fins una setmana abans de cada torn.
Horari: De 9h a 14h
Servei de guarderia GRATUÏT: de 8:30h a 9h i de 14h a 15h.
Preu per setmana: 80€* socis, 90€* no socis.
Descompte per segon germà i famílies nombroses.

*El bateig de submarinisme (torn 2ª setmana) te un suplement addicional de 15€. Els menors de 8 anys realitzaran un bateig de snorkel.

Més informació i programa a info@boulderindoor.com i al telèfon
973 125 111