Casals d’estiu

IMPORTANT: Casal d’estiu 2019

En motiu d’obres del reacondicionament de l’altell aquest any no es realitzaran els casals d’estiu 2019.

 

Casal d’estiu 2018

Els casals d’estiu de Boulder Indoor ofereixen als infants la possibilitat de realitzar activitats de lleure amb l’escalada com a eix principal. Tanmateix s’hi proposen altres activitats complementàries i alternatives per tal d’oferir la major varietat d’experiències possibles així com una àmplia gamma d’aprenentatges.

Des de Boulder Indoor i mitjançant el Casal d’Estiu 2017 volem donar a conèixer i potenciar l’escalada a Lleida entre els més petits, i creiem que la millor forma de fer-ho és donant-los la oportunitat de gaudir de les meravelles del nostre esport. Però no sols es tracta de divertir-se, per nosaltres també és important educar-los en valors i fer-los créixer com a persones. La capacitat de superació, l’esperit d’esforç i la constància son només alguns dels valors que s’hi treballen juntament amb altres aspectes com l’atenció, la concentració, el treball en equip, la superació de reptes, la presa de decisions i un llarg etcètera.

Els motius per a practicar l’escalada son infinits. No sols es divertida i s’hi treballen una àmplia amalgama de valors i aspectes psicològics, també comporta uns beneficis importantíssims per a la motricitat, especialment en les primeres etapes de desenvolupament, doncs la seva pràctica procura uns moviments, sensacions i destreses impossibles d’assolir per un altre mitjà. El coneixement del propi cos, el control postural, l’equilibri, la multilateralitat i la coordinació en general s’hi veuen molt potenciats gràcies a les particularitats del “món vertical”, així com els nivells de força en totes les seves manifestacions, la flexibilitat, la resistència i la velocitat.

Mitjançant les activitats proposades als casals d’estiu des de Boulder Indoor volem que els vostres fills i filles puguin experimentar tot aquest ventall de possibilitats, sense oblidar-nos tampoc dels valors de l’esport, potenciant un estil de vida saludable amb l’activitat física com a motor principal.

Les instal·lacions de què disposem ens converteixen en una opció única per a la pràctica de l’escalada interior a la nostra ciutat, en un entorn estable i controlat. Boulder Indoor ofereix als vostres fills i filles la possibilitat de practicar aquest esport d’una forma segura i divertida, amb l’acompanyament dels nostres monitors i monitores titulats i especialitzats en el tracte amb infants.

 

Els casals s’estructuren en tres torns repartits en cinc setmanes:

– Primer torn:

  • Setmana 1 – Del 25 de Juny al 29 de Juny

            – Segon torn:

  • Setmana 1 – Del 2 al 6 de Juliol
  • Setmana 2 – Del 9 al 13 de Juliol

            – Tercer torn:

  • Setmana 1 – Del 16 al 20 de Juliol

Setmana 2 – Del 23 al 27 de Juliol

Inscripció: Fins una setmana abans de cada torn.
Horari: De 9h a 14h
Servei de guarderia GRATUÏT: de 8:30h a 9h i de 14h a 15h.
Preu per setmana: 80€* socis, 90€* no socis.
Descompte per segon germà i famílies nombroses.

*El bateig de submarinisme (torn 2ª setmana) te un suplement addicional de 15€. Els menors de 8 anys realitzaran un bateig de snorkel.

Més informació i programa a info@boulderindoor.com i al telèfon
973 125 111