Ekhiotz Alsasua

Càrrec
    Entrenador Personal i monitor de la sala
Titulació
    - Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.
    - Tècnic Esportiu en Escalada.
Lema
    Lo más difícil de entrenar, es empezar.

Entrenador personal i monitor de la sala Boulder Indoor

L’Ekhi ha deixat enrere la seva vida a Madrid per poder gaudir de la seva passió, treballar i viure a la meca de l’escalada, Lleida.

És graduat en ciències de l’activitat física i l’esport i és tècnic esportiu d’escalada.

La seva experiència com a monitor i entrenador a diferents rocòdroms d’Espanya l’avala, inclús dirigeix entrenaments on-line a alguns dels millors escaladors que competeixen a nivell nacional. És un entrenador personal molt versàtil que està capacitat per realitzar qualsevol tipus d’entrenament sigui quin sigui el objectiu que li proposis.

S’encarrega també de dissenyar algunes de les vies i blocs de la sala, i et posarà passos i moviments que faran que hagis de donar el màxim de tu mateix per encadenar. Si vols millorar, no dubtis en posar-te a les seves mans, ja que a part d’escalar també domina a la perfecció els diferents exercicis amb TRX i campus i et dissenyarà uns entrenaments personalitzats tan complerts que no podràs deixar d’escalar.

L’Ekhi està carregat d’entusiasme, dedicació i sempre està motivat; et posarà les piles a les seves classes dirigides. El seu lema és: Lo más difícil de entrenar, es empezar.