Xavier Farré

Càrrec
Responsable financer, comercial i de màrqueting
Titulació
    - Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses.
    - Màster en Comerç Internacional.
Lema
Don't wish it, WORK for it!

El que ara és el cervell de Boulder Indoor, treballava l’any 2010 com a cap de compres a una empresa d’Hosteleria, ¡¡Qui t’ha vist i qui et veu!!

En Xavier és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i ha cursat un Màster en Comerç Internacional especialitzat en Europa, Àsia i Amèrica. És especialista en fer que tot funcioni, és a dir, en quadrar horaris, estocs de material i torns de personal. S’encarrega de la part econòmica, financera i comercial, esperem que faci quadrar també la “caixa”.

Posa’t en contacte amb ell si tens algun dubte sobre el funcionament del rocòdrom, o si tens alguna proposta o suggeriment, farà el possible per fer-ho realitat.

És el dissenyador de Boulder Indoor, la imatge corporativa, tot el que veuràs ha passat primer pel seu cap, ha sabut donar el toc modern i progressista a aquest esport tan alternatiu.

A més a més, porta 12 anys en gimnasos i domina totes les modalitats de l’entrenament personal, però vigila que és molt exigent…¡¡Els seus consells seran la vostra salvació!

En Xavier és un paio calmat i pacient, una persona treballadora, constant i perfeccionista, i la seva filosofia és: No ho desitgis, treballa per aconseguir-ho.